Loading...
Garsons Fareham 2019-07-08T15:43:49+00:00

Project Description

Find out how Hodges can help you with your project

Get in touch

Garsons Fareham

This project comprised a 540m2 retail extension with a tanked concrete retaining wall structure to facilitate the difference in levels between the new extension and the external sales area paving.

Also included was 450m2 of open sided steel canopy with a polycarbonate roof and opening vents.

In addition, the existing glasshouse retail building was refurbished, and new clay block paved flooring was installed.

The external block paved sales area was reconfigured and extended.

Heating is provided by gas fired radiant tubes.

The project was completed in early 2017.

Project Details

DATE

2016

CLIENT

Garsons Fareham

PROJECT TYPE

Garden Centre

CONTRACTOR

Geo. Hodges & Sons

Project Gallery