Loading...
Millbrook 2019-07-08T15:42:36+00:00

Project Description

Find out how Hodges can help you with your project

Get in touch

Millbrook

This project comprised a large 800m2 restaurant, part of which had formerly been the Aquatics building, incorporating a 100m2 flat roof link building and 200m2 double storey Kent Mill style pitched roof building. The restaurant featured timber cladding and heavily glazed elevations, with a minimal ‘industrial look’ interior, feature lighting scheme and an underfloor heating system. The first floor is used as events space or for additional restaurant seating. Also included in the project was a new 500m2 purpose-built Aquatics building & external sales area. The project was completed in Summer 2018.

Project Details

DATE

2018

CLIENT

Millbrook

PROJECT TYPE

Garden Centre

CONTRACTOR

Geo. Hodges & Sons

Project Gallery